Vi har ett rikt barn- och ungdomsarbete i församlingen, nedan ser du våra verksamheter.

FESTIS

Festis är vår söndagsskola för dig som är 3-8 år? Vi träffas samtidigt som gudstjänsten genom drama och enkla bibelberättelser lär vi oss om vänskap, värderingar, grundläggande etik och kristen tro. Dessutom erbjuds lek, pyssel och sport.

Kontakt: Magnus Svensson


LOFTET

Samtidigt som gudstjänsten träffas också dem som är i åldrarna 9-12? en vånging upp på Loftet. Vi lyssnar till och pratar om en bibelberättelse, ber och har veckans utmaning. 

Kontakt: Magnus Svensson


BARNRYTMIK

Varje onsdag kl. 10.00-11.30 fylls källaren i kyrkan av skratt och musik! Alla föräldrar och barn i åldrarna 0-3 år är välkomna för en stund av lek och sång tillsammans som sedan avslutas med fika. 

Kontakt: Cecilia Persson


SCOUT

På torsdagar kl. 18.30-20.00 är det scout! Här får du förutom kamratskap och grunderna i kristen tro lära dig knopar, eldvett och annat som hör friluftslivet till – samt givetvis åka på hajk och läger! För dig som går i åk 3-6. 

Kontakt: Johannes Eriksson


TONÅR

Varannan fredag kl. 19.30 är det tonår i kyrkan. Det blir oftast lite gött käk, någon aktivitet, en go andakt och sedan kiosk och häng. 

Kontakt: Nanne Jonsson


KONFIRMATION

Går du i årskurs 8 är du varmt välkommen att läsa konfirmation hos oss. Vi samarbetar med Equmeniakyrkan Vårgårda och Equmeniakyrkan TRE. Här hittar du mer information: https://equmeniakyrkan.se/vargarda/konfa/

Kontakt: Sara Spencer